Sunday 3 February 2013

Welcome ! Bienvenue ! Vitajte !


Hi guys, welcome everybody !

Firstly, I would like to introduce myself. 
My name is Bianca Lengeňová, I'm from 17 years old girl from Slovakia.Currently, I live in Bressuire  in France right now, I'm here for an exchange program. I'm studying in french high-school what I really like. 
Anyway I've decided to start with my blog because I love fashion, magazines and pictures and this is the best way how where can I make everything together so I'm really happy I've found something like that. I also love travelling so this kind of activity can help me to have more interesting photos from the countries I will visit . For now I'm here in France, but later I have any other plans and you can look forward to it the same way I do .

Nice to meet you :)

_________________________________________________________________________________

Zdravím každého !

Najprv by som sa rada predstavila.
Volám sa Bianca Lengeňová, som 17 ročné dievča, ktoré pochádza zo Slovenska. Momentálne bývam v Bressuire, vo Francúzsku, kde som na výmennom programe. Študujem tu na francúzskej strednej škole, čo sa mi veľmi páči. 
Teraz trošku inak, rozhodla som sa písať môj blog pretože milujem módu, rôzne magazíny a obrázky a to je presne cesta, ktorou môžem robiť toto všetko naraz, čiže som veľmi štastná, že som našla niečo takéto. 
Čo sa týka mojej ďalšej vášne, cestovania, môžem Vám povedať, že táto aktivita mi určite môže pomôcť k tomu, aby som mala zaujímavejšie fotky , z krajín , ktoré navštívim. Zatiaľ som tu vo Francúzsku, ale do budúcna mám ešte iné plány , na ktoré sa môžete tešiť tak ako aj ja .

Teší ma :)






















No comments:

Post a Comment