Friday 31 May 2013

La foret du chateau








FR: La foret.La nature.Quelquefois ca nous manque vraiment donc on va la chercher a Bressuire..comme vous pouvez remarquer.Aujourd´hui on(moi avec ma copine Julia) l´a trouvé pres du chateau. La se trouvent bcp de petits sentiers comme celui-ci.On pourrait dire que c´est ma place préferée de Bressuire ..surtout a cause de sa tranquillité qu´on peut trouver .Je pense que chacun a besoin d´etre en silence quelquefois ..quand par exemple il ne veut qu´écouter la musique ou etre tout seul .Seulement lui et personne d´autre.
Mais revenons a mon outfit !
J´ai pris mes nouvelles chaussures de Zara,le blanc pantalon de Mango,la veste et le Tshirt de H&M.J´espere que vous aimez les photos.D´ailleurs bon weekend a tous! 

SL: Les.Príroda.Niekedy nám veľmi chýba,tak ju zájdeme niekam pohľadať..ako si už teda môžete všímnúť na fotkách.Napríklad dnes sme (ja s Julkou) ju našli v okolí hradu,kde sa taktiež nachádza veľa malých lesných chodníčkov ako tento tu.Mohli by sme povedať,že je to moje obľúbené miesto v Bressuire..najmä už len kvôli tomu pokoju.Myslím,že každý sem tam potrebuje byť chvíľku v tichosti,keď chce počúvať hudbu alebo len tak..jednoducho byť sám.Iba on a nikto iný.
Ale späť k môjmu outfitu!
Vzala som si topánky zo Zary,biele nohavice z Manga,sako a tričko z H&M.Dúfam,že sa fotky páčia a inak prajem pekný víkend každému! 


No comments:

Post a Comment