Sunday 11 May 2014

After birthday girl


EN : Hi everyone ! Yesterday was my day because of my 19th birthday so I was a little bit celebrating :) In the early morning I was a little celebrating it with my boyfriend then I went to work (but I was working with jewellery so it was good) then I was watching my favorite series nowadays (New Girl/Baby Daddy) and in the evening we went to one of the most famous club in the world-Ministry of Sound ! It was really good the sound was just perfect.I can say Im not so party girl nowadays because I dont usually go there but I really like this one :) Maybe the music wasnt such a my style but I was enjoying even thought.I´m gonna show you some videos/pics of my birthday later because I still haven´t finished with the celebrating because today we´re going to coktail bar in Leicester Square with my girls from F21:)

Anyway, I have worn this outfit last week when it was sunny and warm weather not like today/yesterday.. I went for my New Icons t-shirt from H&M with high-waisted jeans from Pull&Bear.To make the look more chic I have added my hat from Topshop in burgundy colour.I have combinated it with leather jacket and black Vagabond comfortable shoes and Zara bag!
Hope you like it :) See you soon!

--

SL : Ahojte všetci! Včera bol môj deň lebo som mala narodeniny, už 19 rokov tak som to trošku oslavovala :) Skoro ráno s mojím priateľom, potom som šla do práce ( ale bola som na oddelení šperkov čiže to bolo super),potom som trochu pozerala moje momentálne obľúbené seriály (New girl/Baby Daddy) a večer sme išli do jedného z najznámejších klubov na svete-Ministry of Sound.Bolo to super a ten zvuk bol vynikajúci.Môžem povedať,že momentálne niesom veľmi taká party girl,lebo väčšinou do klubov nechodím,ale tento sa mi fakt páčil :) Možno,že hudba nebola až tak môj štýl,ale aj tak som si to užívala.Neskôr Vám ukážem aj nejaké videá/fotky z mojich narodenín pretože som s oslavovaním ešte stále neskončila.Dnes sa napríklad chystáme s dievčatami z F21 do koktail baru na Leicester Square:).

Inak, tento outfit som mala na sebe minulý týžden,keď ešte bolo krásne slnečné a hlavne teplé počasie a nie ako dnes/včera..Vybrala som si New Icons tričko z H&M s džínsami,ktoré majú vysoký pás.Aby som tomu dala "šmrnc" vzala som si moj bordový klobúčik z Topshopu.Pridala som ešte koženku, Vagabond pohodlné topánočky a čiernu Zara kabelku.Dúfam,že sa Vám to páči :) Vidíme sa čoskoro ! 




2 comments:

  1. Oneskorene prajem krásne narodeniny :) Ako píšeš, je jasné, že si si ich užila :)
    Veľmi pekný outfit, ten klobúk je úplne dokonalý!!

    ReplyDelete