Saturday 12 July 2014

BCN OUTFIT part 1

top-F21
shirt-Topshop
skinny-Pull&Bear
flip-flops-H&M
clutch-Primark

EN : Hello everyone! So yesterday we´ve already came back from Spain ,our 6days vacation in Barcelona and Calella.Our first three days we stayed in Barcelona and then we went to very nice small town, Calella.The first day-sunday it was totally sunny so we went to the beach and we were walking around the port.These photos are from the second day in Barcelona when we were doing sightseeing in the centre around La Rambla,placa de Catalunya and we went to see some other monuments as well.That day it was a little bit cloudy so I went for the skinny jeans with the shirt and just the simple white top.And I took my black flip-flops.

Anyway Im preparing more and more outfit and other posts abour our trip in Barcelona and Calella and also post about tips to go in BCN.So you can look forward !

--

SL : Zdravím všetkých ! Takže včera sme sa už vrátili zo Španielska,našej 6-dňovej dovolenky v Barcelone a Calelle.Prvé 3 dni sme ostali v Barcelone a potom sme sa vybrali do veľmi pekného malého mestečka, Calelly.Prvý deň bolo slnečno,tak sme išli na pláž a potom sme sa prechádzali v blízkosti prístavu.No tieto fotky sú už z druhého dňa v Barcelone,ktorý sme strávili chodením po pamiatkách a v okolí centra ako je La Rambla,placa de Catalunya a pod.V ten deň bolo trochu zamračené tak som si vzala modré skinny s košeľou a jednoduchým topom.A vzala som si čierne šľapky.

Inak pripravujem pre Vás viac a viac či už outfitových  alebo iných príspevkov z nášho tripu v Barcelone a Calelle a taktiež príspevok ohľadom tipov,takže sa máte na čo tešiť !









No comments:

Post a Comment