Friday 7 February 2014

Green Greenwich





EN: Hi everyone! Here are some of my photos from yesterday which we spent in Greenwich by walking and watching beautiful nature in this London park.I´ve been feeling really satisfied by the fact that it was almost empty ( what is impossible) because of the rainy weather.
 As I am thinking,I can´t find anything what could remind me that is still winter.If you even look at these photos, it seems that it´s already spring time in London.That´s why I have chosen this casual (almost) spring look with my coat,skinny and black boots.I have also added B&W scarf with leather bag with golden details from Zara.

Anyway, this weekend I´m going to centre for some sightseeing so I will take more pics, I hope the weather will be OK and you´ll have a lovely weekend as well !

--

SL: Čaute všetci! Tak dnes Vám tu pridávam nejaké tie fotky ešte zo včerajška,ktorý sme strávili v parku v Greenwichi len tak prechádzaním sa a obdivovaním tohto krásneho Londýnskeho parku.Cítila som sa veľmi spokojne,keďže tam nebolo skoro ani duše (čo sa inak nestáva) kvôli zlému upršanému počasiu.
 Ako tak rozmýšľam,nedokážem nájsť nič také čo by mi tu pripomínalo zimu.Dokonca ešte aj na fotkách sa zdá,že je tu už jeseň.Aj práve preto som zvolila úplne jednoduchú prechádzkovú (takmer) jarnú kombináciu a to kabátika s džínsami a čiernymi botami.Ešte som si k tomu vzala čierno-biely šál a čiernu kabelku so zlatými detailmi, ktorú som si kúpila v Zare.

Inak, tento víkend budem v meste ,takže určite vzniknú nejaké fotky, na ktoré sa už môžete tešit.Dúfam, že počko vyjde a že Vám víkend vyjde prinajmenšom podľa Vašich predstáv !



2 comments:

  1. cool photos!!
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    ReplyDelete
  2. super post and pics.:) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete