Tuesday 25 February 2014

Welcome to my fairy-tale place



EN:  Hi everyone ! So I would like to apologize for my delay in posting because I had no time for blogging but don´t worry I will surely get it right .


Today,I had a really nice day because I went to my favorite fairy-tale place in London with my friend Erika.I´m always happy when I can go there because there is something about this place I think.
I´ve already showed you this Neals Yard in my post from autumn so it´s nothing new for you.
Anyway I was a little bit angry in the morning because of the weather.Maybe you also know it, when it´s sunny while you´re working and if you have a day off, it´s just rainy.And that´s exactly what happened to me today.Well,as you can see I have worn my black velvet skirt from H&M with combination of my plaid shirt from Zara.I have added my red coat (Zara as well) and black Vagabond boots.Hope you like it.And have a lovely sunny day!

--

SL: Ahojte ! Tak najprv by som sa Vám chcela ospravedlniť za malé meškanie v postovaní,keďže som na to nejako nemala čas,ale ja to určite napravím.
Dneska som mala inak celkom pekný deň,bola som na mojom obľúbenom rozprávkovom mieste v Londýne s mojou kamoškou Erikou.Môžem povedať,že som vždy veľmi rada,keď tam idem,lebo na tom mieste je proste niečo špeciálne.Aspoň podľa mňa.
Už som Vám tento Neals Yard ukázala dávnejšie v mojom poste z jesene,takže tí,ktorí ma sledujú ho už poznajú a nie je to nič nové pre Vás.Inak ráno som bola trochu nahnevaná,samozrejme kvôli počasiu.Možno to tiež poznáte,keď ste v práci a je vonku pekne,ale keď máte voľno tak sa to samozrejme pokazí.To je presne to čo sa stalo aj mne.
A teraz niečo o mojom outfite.Takže ako môžete vidieť,mám na sebe čiernu zamatovú sukňu z H&Mka v kombinácii z kockovanou flanelovou košeľou zo Zary.Pridala som aj môj červený kabát taktiež zo Zary a Vagabond čižmy.Dúfam,že sa Vám to páči a prajem Vám pekný slnečný deň ! 











1 comment:

  1. Super cool pics :)
    Love it so much <3
    Nice outfit

    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/02/skull-glasses.html

    ReplyDelete